Private lease vergelijken via een lease vergelijker

auto bestellenSteeds meer en meer mensen kiezen voor het privé leasen van een auto. De private lease is nog maar enkele jaren jong maar steeds meer mensen maken er gebruik van en meer bedrijven bieden deze manier van lease aan. Dit is niet zonder reden, want een private lease kent vele voordelen. Voordat we naar deze voordelen gaan eerst wat meer over de private leaseauto zelf, want wat is dat nu precies?

Hoe werkt een private lease van een motor of auto?
In feit is het heel simpel gezegd. Je kunt het vergelijken met het huren van een auto, alleen in dit geval voor een langere tijd en een stuk goedkoper dan wanneer je een auto via een verhuurbedrijf voor een langere tijd zou huren. Daarnaast ligt er een gedeelte bij het ontzorgen en gemak. Met een private lease is de auto niet van jouw maar van een leasemaatschappij.

De auto wordt ook niet van jou, na het gebruik van de auto voor een afgesproken periode lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij.
Het voordeel zit hem vooral in het feit dat omdat je de auto niet koopt of afbetaald je voor een relatief lager bedrag een mooie en soms wel luxe auto kan rijden. Omdat je niet de catalogus prijs hoeft te betalen en de auto van de leasemaatschappij blijft.

Is de restwaarde van de auto voor het leasebedrijf, jij betaald alleen voor het gebruik over de afgesproken periode. In het maand bedrag wat je betaald zitten alle andere kosten en hoef jezelf nergens meer aan te denken. Zo zitten de verzekeringen, de wegenbelasting en het onderhoud en de reparaties in de leaseprijs inbegrepen. Je kunt je voorstellen dat dit het auto rijden een stuk leuker en makkelijker maakt.

 

Dit zorgt ervoor dat meer mensen een leuke nette en vooral veilige nieuwe auto kunnen rijden tegen een redelijk maandbedrag. Afhankelijk van je wensen en benodigdheden wordt hier de prijs op gebaseerd. Naast een automerk en model met de eventuele opties en extra, spreek je ook een looptijd en een aantal kilometers af.

Voordelen van private lease:
• Alles inclusief zoals de belastingen, verzekeringen, onderhoud, reparatie en zelfs pechhulp voor onderweg in heel Europa.
• Vast maandbedrag voor een vaste looptijd.
• Veiliger rijden in een nieuwe auto.
• Om de paar jaar een nieuwe auto.

Private lease vergelijken.
Omdat deze leasevorm bij veel mensen in trek is en dagelijks meer mensen gebruik maken van private lease. Zie je ook dat het aanbod enorm toeneemt. Veel bedrijven stunten met aanbiedingen en kun je tegenwoordig soms via een actie zelfs bij de Media Markt een leasecontract afsluiten. Door het grote aanbod wordt het wel onoverzichtelijk en is er een soort wildgroei aan de gang.

Niet alle leasemaatschappijen zijn even goed en houden zich aan de afspraken. Gelukkig is er inmiddels ook een private lease keurmerk waar veel bedrijven bij aangesloten zijn en kun je middels een lease vergelijkingswebsite de beste leasemaatschappijen vinden op basis van jouw voorkeuren. Op deze website kun je prima private lease vergelijken.

Je vind er een mooi overzicht van de verschillende leasevormen, veel informatie over leasen voor zowel bedrijven als voor particulieren en vind je er alle belangrijke leasemaatschappijen in een mooie database. Je kunt zoeken op je voorkeuren zoals de leasevorm zoals private lease. Maar ook op regio en andere voorkeuren die je wenst te hebben voor een leaseauto.

Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen met het leasen van een auto / motor. Lease jij al? Laat os dit dan weten, en vertel ons jouw ervaringen.

Related posts

Leave a Comment