Over Ons

Action Days B.V. verzorgt de organisatie en uitvoering van sportieve gemotoriseerde evenementen, bedrijfs- (thema) feesten, personeelsfeesten, relatiedagen, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeesten. Wij staan garant voor sportief vermaak.

Motor Action Days worden georganiseerd op Motodrome New Seven Hills te Berghem (Oss).

U vindt bij ons het grootste aanbod van gemotoriseerde activiteiten. De arrangementen zijn zo samengesteld dat de nadruk vooral ligt op sensatie, teamgeest, sportiviteit en sportieve rivaliteit waarbij de veiligheid bij ons de hoogste prioriteit heeft.

De programma’s zijn uitdagend, veelzijdig en spannend. Beleef zelf eens de sensatie van snelheid en actie.

U heeft de keuze uit diverse competitiearrangementen geschikt voor groepen van 10 tot 250 personen. Wij maken, nadat u de informatie heeft gelezen, graag in overleg met u een programma afgestemd op uw wensen en uw budget.

De verschillende onderdelen van het programma, waarbij u zelf rijdt, zijn uitstekend geschikt in teamverband te oefenen.

De teams kunnen vooraf of ter plaatse in overleg worden ingedeeld. Bij alle onderdelen beginnen we met een uitgebreide professionele briefing en vervolgens kunnen de deelnemers/sters zich de geleerde technieken in spelvorm eigen maken.

Na afloop van het arrangement kan men desgewenst gebruik maken van de aanwezige douches.

In overleg kunnen wij eventueel uw catering verzorgen. We willen u graag begroeten op een van onze Motor Action Days. Het is natuurlijk ook mogelijk vooraf een kijkje te nemen op ons Motodrome. Dhr. J. van den Berk en Dhr. N. van Heesch, organisatoren van de Motor Action Days, willen u met alle plezier rondleiden en uitleg geven.